Περιοδικό

Ιστορική Αναδρομή & Θεματολογία Περιοδικού

Το περιοδικό «ΛΟΓΙΣΤΗΣ» κυκλοφορεί κάθε μήνα από το 1954 σε περίπου 10.000 αντίτυπα και διαβάζεται από τουλάχιστον 60.000 αναγνώστες, λογιστές, φοροτεχνικούς, οικονομολόγους, οικονομικούς διευθυντές και επιχειρηματικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα.
 Επίσης εμφανίζεται και σε ηλεκτρονική μορφή 10 με 15 ημέρες πριν από την κυκλοφορία του σε έντυπη μορφή.
 Η μεγάλη αναγνωσιμότητα, η εγκυρότητα που χαρακτηρίζει το περιοδικό, αλλά και η ποικίλη και επίκαιρη θεματολογία του, έχουν καθιερώσει τον «ΛΟΓΙΣΤΗ» στην πρώτη θέση κυκλοφορίας στο χώρο του. Αποτελεί απαραίτητο πρακτικό «βοήθημα» για τους λογιστές, τους φοροτεχνικούς, τους οικονομολόγους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα οικονομικά στελέχη επιχειρήσεων και ιδανικό ενημερωτικό ανάγνωσμα για τους οικονομικούς διευθυντές και τα επιχειρηματικά στελέχη.
 Η ύλη του «ΛΟΓΙΣΤΗ» περιλαμβάνει φορολογικά, λογιστικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, όλες τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις, αλλά και ειδικά θέματα, ειδήσεις, κρίσεις και σχόλια.
 Διαβάστε στον «ΛΟΓΙΣΤΗ»: Συνεντεύξεις από σημαίνοντα πρόσωπα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης Ελέγχων κ.λ.π.
 Ενημερωθείτε στον «ΛΟΓΙΣΤΗ»: Για τους νέους φορολογικούς νόμους, για όλες τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις, για το φορολογικό ημερολόγιο του έτους μήνα προς μήνα, για όλες τις αποφάσεις του Υπ. Οικονομίας και Οικονομικών, Προεδρικά Διατάγματα, Εγκύκλιες Διαταγές, για τη Φορολογική Νομολογία (Διοικητική και Δικαστική).
 Δείτε στον «ΛΟΓΙΣΤΗ»: Όλες τις νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και Διαιτητικές Αποφάσεις που ορίζουν τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων, καθώς και άρθρα πάνω στο εργατικό και ασφαλιστικό δίκαιο.
 Γνωρίστε στον «ΛΟΓΙΣΤΗ»: Την καινούργια ενότητα του «ΛΟΓΙΣΤΗ» που δίνει απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα των συνδρομητών μας, καθώς και σε αμφισβητούμενα θέματα, αλλά και καθοδηγεί τους νέους επαγγελματίες

Περιοχή Μελών

Εγγραφή

Αναζήτηση
Το καλάθι είναι άδειο