Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026

www.totsisgroup.gr Est.1954                          Totsis Group 72 Χρόνια                        Χορηγίες της Numeralia Consulting Group

Προσφορά 2026
ΔΩΡΕΑΝ η Τράπεζα Πληροφοριών LOGISOFT
για όλο το 2026

Το περιοδικό «ΛΟΓΙΣΤΗΣ», έχοντας υπ' όψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της αγοράς αποφάσισε να συμβάλει στην πληρέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών του.

Όσοι εγγραφούν ως νέοι συνδρομητές του περιοδικού «ΛΟΓΙΣΤΗΣ» και όσοι παλαιοί συνδρομητές ανανεώνουν τη συνδρομή τους θα έχουν για ολόκληρο το έτος, τα εξής πλεονεκτήματα: 

 

  • Εντελώς δωρεάν η Τράπεζα Πληροφοριών LOGISOFT μέχρι και τη λήξη της συνδρομής στο περιοδικό «ΛΟΓΙΣΤΗΣ», της οποίας η αξία ανέρχεται στο ποσό των 185€.
  • 12μηνη συνδρομή στο έντυπο περιοδικό «ΛΟΓΙΣΤΗΣ».
  • Κωδικούς χρήσης για τον Ηλεκτρονικό Λογιστή, με δυνατότητα αναζήτησης επιμέρους άρθρων ή ολόκληρων τευχών, από το 1996 έως και σήμερα.

 

Η Τράπεζα Πληροφοριών Logisoft είναι μια online βιβλιοθήκη με φορολογικά, λογιστικά, οικονομικά και εργατικά θέματα τα οποία είναι άμεσα και εύκολα προσπελάσιμα από μια προηγμένη μηχανή αναζήτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: 210-3388040
email:
logist@logistis.gr

Εγκ. Α.Α.Δ.Ε. Ε 2039/17.07.2026
Παροχή οδηγιών σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν.5313/2026 (Α102) αναφορικά με την μείωση απαλλαγής του τέλους ταξινόμησης για τα υβριδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Εγκ. Α.Α.Δ.Ε. Ε 2029/24.06.2026
Επιβολή ειδικού δασμού 3 ευρώ στις εξ αποστάσεως πωλήσεις εισαγόμενων αγαθών χαμηλής αξίας από 01.07.2026
Εγκ. Α.Α.Δ.Ε. Ε 2025/08.06.2026
Φορολογική αντιμετώπιση χρηματικών ποσών που καταβάλλονται ως ενίσχυση/επιβράβευση σε ερασιτέχνες αθλητές από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Λος Άντζελες».
Αποφ. Α.Α.Δ.Ε. Α 1141/14.07.2026
Καθορισμός ειδικών θεμάτων και λεπτομερειών για την εφαρμογή του άρθρου 19 του ν. 5313/2026 (Α 102) περί ρύθμισης τμηματικής καταβολής οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση σε έως εβδομήντα δύο (72) δόσεις.
Αποφ. Α.Α.Δ.Ε. Α 1137/03.07.2026
Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία έγκρισης απλουστευμένης διαδικασίας: α) δειγματοληψίας για σκοπούς δασμολογικής κατάταξης και β) διαμόρφωσης της δασμολογητέας αξίας, αναφορικά με όμοια εμπορεύματα που εισάγονται με τη μορφή επαναλαμβανόμενων αποστολών κατά τη θέση τους σε ελεύθερη κυκλοφορία.
Περισσότερα »

Ειδήσεις - Κρίσεις Σχόλια
Επιμέλεια
ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΤΟΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΡ. ΤΟΤΣΗΣ
Παναγιώτη Β. Παπαδέα
Τεχνολογία και Νευροχρηματοοικονομική στη Λογιστική.
Τατιάνας Ψαριανού
Αποθεματικά από έσοδα φορολογηθέντα κατ ειδικό τρόπο
Γιώργου Δαλιάνη
Διαφορά πραγματικού (καταβληθέντος) τιμήματος και συμβολαιογραφικού στις μεταβιβάσεις ακινήτων
Κωνσταντίνου Δημ. Γραβιά
Απασχόληση ετερόρρυθμου εταίρου με μισθό: Φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα
Σταύρου Πετριδίσογλου
Η προσκόμιση πιστοποιητικού ΕΝ.Φ.Ι.Α. για τη σύνταξη προσυμφώνου επί ακινήτων δεν είναι αναγκαία
Ειδήσεις - Κρίσεις Σχόλια:
Επιμέλεια:
ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΤΟΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΡ. ΤΟΤΣΗΣ
Σταύρου Πετριδίσογλου:
Διόρθωση λογιστικών και φορολογικών σφαλμάτων που αφορούν παρελθούσες χρήσεις.
Τατιάνας Ψαριανού:
Υπεραξία μεταβίβασης μετοχών από κληρονομιά.
Αργύρη Καβουρίνου:
Επικαιροποίηση για τα περί χαρτοσήμου & αναφορά στο ιστορικό της επιβολής του σε συλλόγους και σωματεία.
Περισσότερα »
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΑΣ
Το καλάθι είναι άδειο